Erikli Sahilinde Windsurf Şampiyonası
Erikli sahili, windsurf şampiyonası'na hazırlanıyor. 18 Temmuz’da başlayacak şampiyonaya Bora Kazanoğlu ve Çağla Kubat gibi ünlü isimlerin de katılması bekleniyor.
Türkiye Yelken Federasyonu ile Keşan Belediyesi tarafından 18 - 20 Temmuz tarihlerinde Keşan Erikli Sahili'nde gerçekleştirilecek olan Windsurf Şampiyonası için çalışmalar hızla sürüyor.
Edinilen bilgiye göre, şampiyonaya Bora Kozanoğlu ve Çağla Kubat gibi ünlü windsurfçuların yanında 50 sporcu katılacak.
Yarışma öncesi Keşan Belediyesi, federasyonun belirlediği kurallar çerçevesinde, istif alanları ve yarışmada kullanılacak sosyal alanları düzenliyor.
Hazırlıkların son aşamasına geldiğini belirten yetkililer, şampiyonanın Keşan'ın tanıtımında büyük katkısı olacağını vurguladılar.
- 566 okuma
- Arkadaşına Gönder:Haber
- Yazıcı-dostu sürüm





>
>
>
>
>
>
>