Milli Piyango yılbaşı çekilişinin büyük ikramiyesi 61 milyon lira, bu akşam yapılacak çekilişle sahibini bulacak. 29 Kasım’da satışa sunulan biletler, bu yıl büyük ilgi gördü. Çekiliş saati yaklaşırken, yarım ve tam biletler tükendi. Biletlere olan ilgi Milli Piyango bileti satanları da sevindirdi.
Saraçlar Caddesi’nde bilet satışı yapan Muammer Atik, özellikle yarım ve tam biletlerin erken tükendiğini, çeyrek biletlerin de çekiş saatine kadar tükenmesini beklediklerini söyledi. Atik, bu yıl biletlere vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini ifade etti.
Bu akşam yapılacak çekilişle verilecek toplam ikramiye tutarı 349 milyon 243 bin lira olacak. 61 milyon liralık büyük ikramiyenin yanı sıra 1 adet 10 milyon lira, 1 adet 5 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira, 1 adet 1 milyon lira ve 1 adet de 500 bin liralık ikramiye verilecek.
Bu arada vatandaşlar da umutlarını yılbaşı özel çekişine bağladı.
|