Ana SayfaEDİRNEASAYİŞ225 KAÇAK VE SIĞINMACI YAKALANDI

225 KAÇAK VE SIĞINMACI YAKALANDI

-

Edirne’de yasa dışı yollardan Yunanistan ve Bulgaristan’a geçmeye çalışan 225 kaçak ve sığınmacı yakalandı.
 

Edirne Valiliği yakınlarında görevli trafik polisinin, dikkatini çeken iki kişiyi Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bildirmesi üzerine bölgeye gelen ekipler, söz konusu şüphelilerin kaçak olduğunu tespit etti. 

Herhangi bir kimlik ve pasaport ibraz edemeyen kaçaklar, polis tarafından İl Göç İdaresi'ne teslim edildi. 
Ayrıca, 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı hudut askerleri ile İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkeze bağlı Orhaniye, Bosnaköy ve Yenikadın köyleri ile Meriç ilçesinde denetim yaptı. 
Denetimler esnasında, yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan Lübnan, Suriye, Irak, Fas, Cezayir, Pakistan ve Afganistan uyruklu 223 kaçak ve sığınmacı yakalandı. 
Kaçak ve sığınmacılar, işlemlerinin ardından Edirne Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.

Bir Cevap Yazın

Gözden Kaçmasın

Son Günlerde Popüler

Edirne Ticaret Borsası Side