16 Aralık 2025
6.5 C
Edirne
Ana SayfaEDİRNE“BÖYLE HEDİYELERE GEREK YOKTU” DİYEN ÖĞRENCİ BAŞKANI DUYGULANDIRDI

“BÖYLE HEDİYELERE GEREK YOKTU” DİYEN ÖĞRENCİ BAŞKANI DUYGULANDIRDI

-

Edirne’nin Lalapaşa ilçesinde, Cumhuriyetin 102’inci yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Edirne’nin Lalapaşa ilçesinde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde ortaokul ve lise öğrencileri arasında “küçük kızlar, küçük erkekler, yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç kızlar ve genç erkekler” kategorilerinde düzenlenen yarışmalarda başarılı olan öğrenciler, Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin tarafından ödüllendirildi.

Başkan Sezgin, öğrencilere powerbank hediye ederken, ödülünü almak için sahneye çıkan bir ortaokul öğrencisinin “Böyle hediyelere gerek yoktu” sözleri salondakileri duygulandırdı. Başkan Sezgin, öğrencinin bu anlamlı sözleri karşısında teşekkür ederek, “Asıl ödül, sizlerin bu ülkeye duyduğunuz sevgi ve bağlılıktır.” dedi.

Bir Cevap Yazın

Gözden Kaçmasın

Son Günlerde Popüler

Edirne Ticaret Borsası Side