2 Şubat 2026
-3.5 C
Edirne
Ana SayfaEDİRNEGENELEDİRNE BELEDİYESİ EKİPLERİ KARLA MÜCADELEDE SAHADA

EDİRNE BELEDİYESİ EKİPLERİ KARLA MÜCADELEDE SAHADA

-

Edirne’de kar yağışı etkisini sürdürürken, Edirne Belediyesi ekipleri yolların açık kalması için sahadaki çalışmalarına devam ediyor.

Kar yağışının devam ettiği Edirne’de Edirne Belediyesi, ulaşımın aksamaması ve olumsuzlukların en aza indirilmesi amacıyla karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, ana arterler başta olmak üzere şehir genelinde yol açma ve kar küreme çalışmalarına aralıksız devam ederken, riskli bölgelerde de buzlanmaya karşı tedbirler alıyor.

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan, sahada yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Gencan, yaşanan sıkıntıların yakından takip edildiği belirtilerek, “Yolların açık kalması için sahadayız. Bu süreci sorumlulukla yönetmek ve olumsuzlukları azaltmak için ekiplerimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Ekiplerin, kar yağışının etkisini sürdürdüğü süre boyunca çalışmalarını planlı şekilde devam ettireceği bildirildi.

https://youtu.be/pZXNkFop5Gk

Bir Cevap Yazın

Gözden Kaçmasın

Son Günlerde Popüler

Edirne Ticaret Borsası Side