Edirne Kadın Girişimciler Kurulu 2016 yılının son toplantısını Uzunköprü’de gerçekleştirdi
TOBB Edirne Kadın Girişimciler Kurulu’nun Aralık ayı olağan Yönetim Kurulu toplantısı Uzunköprü'de gerçekleştirildi.
Elmas Aslan Başkanlığında kahvaltıda bir araya gelen Kurul Üyeleri aylık gündem maddelerini görüşerek karara bağladı. Kadın Girişimciler ayrıca toplantıda önümüzdeki günlerde ve aylarda gerçekleştirilmesi planlanan organizasyon ve projeler hakkında da görüş alışverişinde bulundu.
Toplantının bir bölümüne katılan Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar, toplantının Uzunköprü de yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bir şehrin gelişmesinde, kadın girişimcilerin önemli rol oynadıklarını söyledi. Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerinin çalışmalarını takdirle izlediğini söyleyen İhtiyar, “Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası olarak Kadınlarımızın her zaman yanındayız. Bizler kadınları hayatın her alanında aktif olarak görmek istiyoruz” diye konuştu.
Edirne Kadın Girişimciler Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda aylık toplantılarının bazılarını ilçelerde yapıldığını söyleyen Kurul Başkanı Elmas Aslan, Aralık ayı toplantısını Uzunköprü'de gerçekleştirdiklerini, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan İhtiyar'a ve Uzunköprü'de faaliyetlerini sürdüren Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. 2016 yılının son toplantısı olmasından dolayı yeni yıl temennilerinde bulunan Aslan: “ Ülkemizde ve dünyada yaşanan olaylardan son derece üzüntü duyuyoruz. 2017 yılının ülkemize ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyorum. Kadın Girişimciler Kurulumuz önümüzde ki yılda çalışmalarına hız kesmeden birlik ve beraberlik içinde devam edecektir.” dedi.














