9 Aralık 2025
5.4 C
Edirne
Ana SayfaEDİRNEİMRAK: KIRKPINAR RUHUNU BİRLİKTE YAŞAMAK İÇİN EDİRNE’YE DAVETLİSİNİZ

İMRAK: KIRKPINAR RUHUNU BİRLİKTE YAŞAMAK İÇİN EDİRNE’YE DAVETLİSİNİZ

-

Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Uğurcan İmrak, herkesi 664. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’ne davet etti. İmrak, Edirne’nin meşhur tava ciğeri başta olmak üzere coğrafi işaretli ürünlerinin festival boyunca ziyaretçilere tanıtılacağını da hatırlatarak, şehrin sadece güreşle değil gastronomisiyle de ilgi odağı olacağını vurguladı.

Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Uğurcan İmrak, bir mesaj yayınlayarak herkesi 664. Kırkpınar Yağlı Güreşlerine davet etti. İmrak tarafından yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

“664 yıllık geleneğimiz; ata sporumuz, milletimizin gururu Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivalimiz başlıyor. Kırkpınar sadece bir spor organizasyonu değil; tarih, kültür ve dayanışmanın simgesidir. Bu anlamlı mirası hep birlikte yaşamak, tarihe tanıklık etmek için herkesi Edirne’ye davet ediyorum. Edirne’mizin kalbinde bu büyük geleneğe ortak olun.”

Bir Cevap Yazın

Gözden Kaçmasın

Son Günlerde Popüler

Edirne Ticaret Borsası Side