Edirne Belediyesi, Kadir Gecesi’nde Selimiye Meydanı’nda iftar sofrası kurulacağını duyururken, Belediye Başkanı Filiz Gencan da tüm Edirnelileri bu anlamlı buluşmaya davet etti.
Edirne Belediyesi, Ramazan ayının en anlamlı gecelerinden biri olan Kadir Gecesi’nde vatandaşları Selimiye Meydanı’nda büyük bir iftar sofrası kurulacağını duyurdu.
Şehrin simgesi Selimiye Camii’nin gölgesinde gerçekleştirilecek program için Belediye ekipleri hazırlıklarını sürdürürken, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan da Kadir Gecesi’nin paylaşma, dayanışma ve birlik duygularını büyüten özel bir zaman olduğuna dikkat çekerek tüm Edirnelileri iftar programına davet etti.
Gencan açıklamasında, Ramazan ayının gönüllerin bir araya gelmesinin en güzel vesilesi olduğunu belirterek, “Kadir Gecesi’nde Selimiye’nin gölgesinde kurulacak bu büyük iftar sofrasında hemşehrilerimizle aynı lokmayı paylaşmanın mutluluğunu yaşayacağız. Tüm hemşehrilerimizi Selimiye Meydanı’ndaki bereket soframıza davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Edirne Belediyesi tarafından düzenlenecek Kadir Gecesi iftar programı, 16 Mart Pazartesi günü saat 19.28’de Selimiye Meydanı’nda gerçekleştirilecek.














