28 Aralık 2025
3.4 C
Edirne
Ana SayfaEDİRNEKAZA YAPAN ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN "TRAKYALIYIM BEN BE YA HİÇBİR ŞEYİM YOK" DİYEREK...

KAZA YAPAN ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN “TRAKYALIYIM BEN BE YA HİÇBİR ŞEYİM YOK” DİYEREK POLİSE SARILMAK İSTEMESİ GÜLÜMSETTİ

-

Tekirdağ Çorlu’da kaza yapan alkollü bir sürücünün, “Ben Trakyalıyım, hiçbir şeyim yok.” diyerek polise sarılmak istemesi görenleri gülümsetti.

Tekirdağ’da, Hatip Mahallesi Ali Osman Çelebi Bulvarı Çorlu Park mevkiinde, H.İ. idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bordür taşlarına çarptı. Savrulan araç, daha sonra hipermarketin bahçe duvarında asılı kaldı.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Trafik polisi tarafından yapılan kontrollerde sürücünün alkollü olduğu tespit edildi. Karakola sevki için polis aracına bindirilen sürücü H.İ.’nin, “Trakyalıyım ben be ya hiçbir şeyim yok benim.” diyerek polise sarılmak istemesi görenleri gülümsetti.

Öte yandan, muhabirin görüntü aldığı sırada bir şahsın kameraları engellemeye çalışması dikkatlerden kaçmadı.

Bir Cevap Yazın

Gözden Kaçmasın

Son Günlerde Popüler

Edirne Ticaret Borsası Side