22 Aralık 2025
6.5 C
Edirne
Ana SayfaEDİRNEKILIÇ: NİHAYET SONA GELİNDİ

KILIÇ: NİHAYET SONA GELİNDİ

-

Edirne İl Genel Meclisi Üyesi Şenol Kılıç, Sultaniçe, Gülçavuş ve Enez’i birbirine bağlayacak 10 kilometrelik yolun yapımında sona gelindiğini açıkladı.

Edirne İl Genel Meclisi Üyesi Şenol Kılıç, Sultaniçe, Gülçavuş ve Enez’i birbirine bağlayacak 10 kilometrelik yolun yapımı hakkında açıklamalarda bulundu. Kılıç tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“2023-2024-2025 yılları Özel İdare Yatırım programında olan ve bir kısmı 2023 yılında yapılan Gülçavuş ve Sultaniçe köy sahillerini, Enez sahiline bağlayacak yolda nihayet sona gelindi. Sayın Valimize, tüm İl genel meclisi üyelerimize ve özel idare çalışanlarına teşekkür ederim. Bölgemize hayırlı olsun.
Bu yol aynı zamanda Enez-Keşan karayolunun trafik yükünü kısmen de olsa azaltacaktır. Bu bölgede yaklaşık 15 bin konut var; dolayısıyla buralarda oturan vatandaşlarımızın ulaşımı kolaylaşacak ve kısalacaktır. Gülçavuş ve Sultaniçe sahilinden Enez sahiline gelecek vatandaşlarımızın yolunu 15 kilometre kısaltacak, dolayısıyla akaryakıt tüketimi azalacaktır. Güvenlik ve sağlık ekiplerinin bölgeye ulaşım süresini kısaltacaktır. Yol yapımında tek bir ağaç bile kesilmemiştir. Bu yolun yakınında hatta uzağında imara açılacak tek bir arazi yoktur. Bu yol aynı zamanda turizm yoludur. Yollar ulaşımın aracıdır, inşaat arsa ise imar planları sorunudur. Sapla saman karıştırılmamalıdır. Bölgemize hayırlı olsun.”


Bir Cevap Yazın

Gözden Kaçmasın

Son Günlerde Popüler

Edirne Ticaret Borsası Side