Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, MHP eski İl Başkanların Zakir Topdur hakkında suç duyurusunda bulundu.
CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, geçmiş dönem MHP İl Başkanı Zakir Topdur hakkınad suç duyurusunda bulundu.
Edirne’de bir yerel gazetede köşe yazısı yazan MHP’nin eski il başkanlarından Zakir Topdur, gazetedeki köşesinde “CHP, AKP’NİN GİTMESİ UĞRUNA ÜLKENİN FELAKETİNE SEYİRCİ KALIYOR” başlıklı yazısında, Cumhuriyet Halk Partisine ve partinin üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.
CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ve il yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcısı Av. Engin Yağcılar, Topdur’un yazdığı köşe yazısında Cumhuriyet Halk Partisi ve üyelerine hakaret, halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek suçlarından savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını bildirdi.
Pekcanlı yaptığı açıklamada, “ Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu ve bizler de Atatürk’ün çizdiği yoldan giden Cumhuriyeti savunan üyeleriz. Hiç Kimse partimize zarar verecek mesnetsiz yazılarla söylemlerle hakarette bulunamaz. Her kim partimize hakaret ederek iftira atarak suç teşkil edecek davranışlarda bulunursa bu gün olduğu gibi suç duyurusunda bulunacağız” dedi.













