14 Mart 2026
9.3 C
Edirne
Ana SayfaEDİRNEYAŞAMALTUNHAN: “AĞALIK KONAĞI BENDEN”

ALTUNHAN: “AĞALIK KONAĞI BENDEN”

-

643’üncü Kırkpınar Ağası Mustafa Altunhan, 657’nci Kırkpınar ağalığını rekor ücretle kazanan Ahmet Çetin’in deste deste para ile basın toplantısı düzenlemesine tepki gösterdi. Altunhan, “Ağanın çeki, senedi olmaz, ağanın sözü olur. Ağaya çek karnesi yakışmaz. Paran yoksa bu ağalığı yapmayacaksın. Çekle, senetle ağalık olmaz” dedi.
 

657’nci Kırkpınar ağalığını 1 milyon 522 bin liraya kazanan Kırkpınar Ağası Ahmet Çetin ağalık ücretinin ilk taksitini ödemediği yönündeki iddiaların ardından dün basın toplantısı düzenlemiş ve bazı talepleri olduğunu dile getirmişti.  Ağa Çetin, düzenlediği basın toplantısına ise bir çanta dolusu para ile gelmişti. Ağa Çetin, VİP kart, ağa konağı ve ağa için resmi otomobil plaka talep edip, bunların sağlanmaması halinde resmi programlar dâhil hiç birine katılamayacağını ifade etmişti. 

657’nci Kırkpınar’ın Ağası Ahmet Çetin’in açıklamalarına 2004 yılının Ağası Edirneli İşadamı Mustafa Altunhan tepki gösterdi. Altunhan söz konusu isteklerin anlamsız olduğunu ve yapılan açıklamalarında şanssızlık olduğunu söyledi. 

Kırkpınar Ağası Ahmet Çetin’in ağalık konağı isteğinin ise kendisi tarafından karşılanabileceğini ifade eden 643’üncü Kırkpınar Ağası Altunhan, Kaleiçi’ndeki konaklarından bir tanesini Kırkpınar için tahsis edebileceğini söyledi. 

 

 

Bir Cevap Yazın

Gözden Kaçmasın

Son Günlerde Popüler

Edirne Ticaret Borsası Side