Yaşanan darbe girişimi her kesimi olumsuz yönde etkiledi. Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi Başkanı Bülent Reisoğlu, darbe girişiminden sonra Pazar esnafının da işlerinin etkilendiğini, ancak komşu ülkelerden de alış veriş için müşterilerin gelmeye başladığını söyledi.
15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimi, Pazar esnaflarını da olumsuz etkiledi. Darbe girişiminin ardından Cuma günleri Merkez Pazar yerinde kurulan pazara komşu ülkelerden gelen müşterilerde azalma olduğunu belirten Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi Başkanı Bülent Reisoğlu, ancak pazarda işlerin normale dönmeye başladığını söyledi. Yaşanan darbe girişimini şiddetle kınadıklarını belirten Reisoğlu, “ülkemizde anayasal düzenimize demokrasimize, Cumhuriyetimize yapılan bu darbe girişimini ulus pazarı esnafı olarak lanetliyoruz kınıyoruz” dedi.
Ulus pazarı esnafları da, darbe girişimine tepki göstererek, Türkiye’de bir daha böyle bir girişimin yaşanmamasını temenni ettiklerini söylediler.













