Edirne’de, torunları tarafından evlerinde uğradıkları saldırıda hayatını kaybeden 74 yaşındaki Eski Edirnespor Futbolcusu ve Teknik Direktörü Zeynel Selçuk ve eşi Firdevs Selçuk gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
Edirnespor'un ilk yıllarındaki kadrosunda top koşturan Zeynel Selçuk'u, kulüp yönetimi ve spor camiası da son yolculuğunda yalnız bırakmadı.
1'nci Murat Mahallesi'ndeki evlerinde gerçekleşen olayda hayatlarını kaybeden Selçuk çifti için cenaze töreni düzenlendi. Şükrüpaşa Mahallesi'ndeki Lala Şahin Paşa Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına, Selçuk çiftinin dost ve yakınlarının yanı sıra spor camiasından çok sayıda kişi katıldı.
Selçuk çiftinin oğlu Cem Selçuk'un taziyeleri kabul ettiği törende yaşlı çiftin sevenleri gözyaşlarına hâkim olamadı. Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Çakır ve Edirnespor Kulüp Başkanı Savaş Üner'in de katıldığı cenaze öğle namazının ardından kılındı. Yaşlı çift kılınan cenaze namazından sonra Yenişehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.












