Karaağaç Mahallesi Muhtarı Agah Korkan, yeni yapılan bağlantı köprüsünün isminin ‘Dr. Mehmet Müezzinoğlu’ olarak bakanlık tarafından onaylanmasının kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek, “tek isteğimiz köprünün aydınlatılması” dedi.
Bir süre önce faaliyete geçen Karaağaç bağlantı köprüsünün adı ‘Dr. Mehmet Müezzinoğlu’ köprüsü olarak belirlendi. Köprünün adı konuldu ama henüz aydınlatma yapılmaması, sürücüleri zor durumda bırakıyor.
Karaağaç Mahallesi Muhtarı Agah Korkan, köprünün adının Mehmet Müezzinoğlu köprüsü olmasından mutlu olduğunu belirterek, Müezzinoğlu’nun Karaağaç Mahallesine emeğinin çok olduğunu kaydetti.
Köprünün bir süre önce faaliyete başladığını, ancak geceleri karanlığa gömüldüğü için sürücüler tarafından tercih edilmediğini belirten Muhtar Korkan, bir süre önce meydana gelen bir trafik kazasında bir yaşamını yitirdiğini, daha fazla kazanın olmaması için bir an önce ışıklandırmanın yapılmasını istediklerini söyledi.














