Süloğlu’nun Küküler Köyü’nde yapılan Bungalov evleri, köye gelir sağlamak amacıyla kiraya verilecek. Köy Muhtarı Hüseyin Bozkurt, gölet kenarına yapılan ahşap evlerin ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördüğünü söyledi.
Süloğlu Kaymakamlığı tarafından Avrupa Birliği projesiyle yaptırılan Bungalov tipi evler kiracılarını bekliyor. Küküler göleti kenarında bulunan evler, yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.
Süloğlu’nun Küküler köyünde daha önce mesire yeri olarak kullanılan alana Kaymakamlığın girişimleriyle Avrupa Birliği projesi kapsamında yapılan 10 adet Bungalov tipi evler, 2015 yılından bu yana kiraya verileceği günü bekliyor. 330 bin Avro‘ya mal olan evlerin içinde klima, banyo, tuvalet ve yatak bulunuyor.
Ormanlık alanda kurulan ve kuş gözetleme kulesinin de yer aldığı alanda, gençlik merkezi, izci kampı gibi faaliyetlerin yapılması planlanıyordu. Birkaç kez yerli yabancı turistler tarafından ziyaret edilen ahşap evler, şimdi uygun kiracıları bulunması halinde kiraya verilecek.
Küküler Köyü Muhtarı Hüseyin Bozkurt, köye gelir sağlamak amacıyla Bugalov tipi evleri kiraya vereceklerini belirtti. Özellikle hafta sonları gelen yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından evlerin büyük ilgi gördüğünü belirten Muhtar Bozkurt, Ramazan ayında evlerin yer aldığı alandaki sosyal tesiste iftar programı da düzenlediklerini sözlerine ekledi.














