19 Mart 2026
5.4 C
Edirne
Ana SayfaEDİRNEYAŞAMYİNE AYŞEKADIN YİNE KANALİZASYON!

YİNE AYŞEKADIN YİNE KANALİZASYON!

-

Ayşekadın semtinde kanalizasyon çilesi bitmiyor. Güzelcebaba Caddesi’nde taşan rögar, mahalleyi göle çevirdi.
 

Edirne merkez Yancıkçı Şahin Mahallesi’nde patlayan kanalizasyon, mahallenin cadde ve sokaklarını göl haline getirdi. Mahallenin Güzelcebaba Caddesi’nde sık sık yaşanan kanalizasyon patlağı, çevre sakinlerinin tepkisine neden oldu.

Bir süre önce aynı yerle rögarın taşması sonucu atık sular yola yayılmış, mahalle sakinleri tepki göstermişti. Aradan daha bir ay geçmeden yine aynı yerde aynı sorun yaşanıyor.

Çevre sakinleri, sık sık yaşanan soruna yetkililerin köklü çözüm getirmesini istiyor. Vatandaşlar, taşan rögardan yola akan suların çevreye kötü koku yaydığını, çevreye mikrop saçtığını belirterek, sorunun bir an önce giderilmesini istediklerini söylediler.

Ekibimizin çekim yaptığı sırada gelen Edirne Belediyesi Su işleri ekipleri, rögarın taşmasına neden olan atık suyu çekerek suyun kesilmesini sağladı. Bu işlemin ardından da ekipler, atık suyun aktığı yolu, tazyikli su ile yıkadı.

Bir Cevap Yazın

Gözden Kaçmasın

Son Günlerde Popüler

Edirne Ticaret Borsası Side