7 Aralık 2025
7.4 C
Edirne
Ana SayfaEDİRNEYEREL24’ÜNCÜ TARIM VE HAYVANCILIK FUARI BAŞLADI

24’ÜNCÜ TARIM VE HAYVANCILIK FUARI BAŞLADI

-

Edirne’de tarım, ticaret ve sanayi dünyasını buluşturan 24. Tarım, Hayvancılık, Sanayi, Ticaret, Otomotiv ve Gıda Fuarı, Ulus Pazarı’nda yerini aldı.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile Edirne Belediyesi işbirliğinde, 23-26 Şubat 2025 tarihleri arasında düzenlenen 24. Edirne Tarım, Hayvancılık, Sanayi, Ticaret, Otomotiv ve Gıda Fuarı, Edirne Ulus Pazarı ve Fuar Alanı’nda açıldı.

Fuar alanını ziyaret eden ETSO Başkanı Sezai Irmak, açılışın yarın saat 14.00’de yapılacağını söyledi.

Irmak, “Bu yıl 24’üncüsü düzenlenen tarım fuarındayız. Dün de buradaydım ben, açılış yarın saat 14.00’da yapılacak Allah kısmet ederse. Kırkpınar zamanı fuarı yapmadık, bir kısım insanlar; ‘ETSO fuarı kaçırdı, artık olmayacak’ gibi bir düşünceye kapıldılar. Öyle bir şey yok, doğru zamanda, doğru yerde yapmayı planlamıştık. Bugün ne kadar doğru iş yaptığımızı hep birlikte görüyoruz. Yoğun bir katılım var. Açılış olmamasına rağmen Edirne yöreselden, yeme içmeden, bütün traktör firmalarına aklınıza ne gelirse çeşitli sektörlerden insanlar burada. Hava biraz soğuk ama Ramazan’dan dolayı Ramazan’dan birkaç gün önce planladık. Önümüzdeki yıl inşallah Mart gibi yapıp hem çiftçilerin müsait zamanlarında, esnafın da uygun zamanında böyle doğru yerde doğru buluşmayı gerçekleştirdik” dedi.

Fuarda meşhur Karaağaç acı biberini tanıtan Karaağaçlı üretici Tunahan Ule de, soğuk havaya rağmen insanların ilgisinin yoğun olduğunu söyledi.

Bir Cevap Yazın

Gözden Kaçmasın

Son Günlerde Popüler

Edirne Ticaret Borsası Side