Edirne’nin Havsa ilçesinde bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali çerçevesinde konser veren Kibariye, birbirinden güzel parçalarla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Ünlü şarkıcı Kibariye, 24. Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali kapsamında dün Havsa’da konser verdi. Binlerce kişiye unutulmaz anlar yaşatan Kibariye, seslendirdiği şarkılarla adeta müzik şöleni sundu. Sevilen şarkılarını seslendiren Kibariye, Roman havasıyla coşkuyu zirveye taşıdı. Daha sonra, Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden, ünlü sanatçı Kibariye’ye çiçek takdim etti.
Bugünde festival kapsamında ‘Tek Kurşun Atış’ yarışması yapıldı. Yarışma, Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden ve Meclis Üyesi Osman Kabak’ın atışıyla başladı.












