21 Aralık 2025
5.8 C
Edirne
Ana SayfaEDİRNEYERELİŞTE ADD’NİN YENİ YÖNETİMİ

İŞTE ADD’NİN YENİ YÖNETİMİ

-

Atatürkçü Düşünce Derneği Edirne Şubesi’nde olağanüstü genel kurulun ardından yeni yönetim belli oldu.
 

Atatürkçü Düşünce Derneği Edirne Şubesi’nde olağanüstü genel kurul yapıldı. Dün dernek binasında yapılan ve zaman zaman tartışmaların yaşandığı genel kurulda iki liste yarıştı.

Dernek üyelerinin oylarıyla iki liste ve bağımsız adayların seçime girdiği olağanüstü genel kurul sonucunda her iki listeden üçer isim ve bir de bağımsız aday yeni yönetim kurulu üyesi olarak seçildi.

Dernek üyelerinin oylarıyla belirlenen yeni yönetim kurulu şöyle oluştu: Celil Özcan, Tekin Kayhan, Nazım Kırcı, Şengün Yıldız, Mert Biçer, Sait Dayıoğlu, Kamuran Aladağ.

 Denetim Kurulu: Hasan Tahsin Yılmaz, Recebiye Atik, Mehmet Çakal,

Disiplin kuruluna İsmail Deniz, Cengiz Posta, Nedim Zobar seçildi. Yeni yönetim kurulu, yarın toplanarak kendi aralarında görev bölümü yapacak.

 

Bir Cevap Yazın

Gözden Kaçmasın

Son Günlerde Popüler

Edirne Ticaret Borsası Side