Ana SayfaEDİRNEYERELKASAPLARDAN YERLİ ET KAMPANYASI

KASAPLARDAN YERLİ ET KAMPANYASI

-

Et ithalatına karşı Türkiye Kasaplar Federasyonu tarafından “ 1 kg Sırbistan eti yerine 750 gr yerli et al hem kasabına hem çiftçine sahip çık” kampanyası başlattı. Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ, Doların yükselmesiyle ithal et fiyatlarının da artacağını, yerli üreticinin ve çiftçinin desteklenmesi gerektiğini söyledi.
 

Bir süre önce kemiksiz lop ette ithal yolunun açılması ve Sırbistan’dan 5 bin ton et ithalatına izin verilmesinin ardından Türkiye Kasaplar Federasyonu tarafından ‘kasabına ve çiftçine sahip çık” kampanyası başlatıldı.

Türkiye Kasaplar, Besiciler Et ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu tarafından başlatılan “1 kg Sırbistan eti yerine 750 gr yerli et al hem kasabına hem çiftçine sahip çık. Et kasaptan alınır” kampanyaya Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ’dan destek geldi. İnağ, ithal etin çözüm olmadığını belirterek, üreticinin ve çiftçinin desteklenmesi gerektiğini söyledi.

 

Bir Cevap Yazın

Gözden Kaçmasın

Son Günlerde Popüler

Edirne Ticaret Borsası Side