Keşan Yeni Mahalle Yusuf Çapraz caddesinde kaldırım döşeme çalışmalarına başlanıldı. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve Teknik ekip yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Üniversite yolu olarak bilinen T.Ü. Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu ve Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nu birbirne bağlayan Yusuf Çapraz caddesinde kaldırım döşeme çalışmalarına başlanıldı
Çalışmaları yerinde inceleyen Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Yusuf Çapraz Caddesinin imara açılan bölgelerle birlikte 5-10 yıl içerisinde Yeni Mahalle’nin Merkezi olacağını bundan dolayı planlı ve geleceği hesaplayarak peyzaj çalışması yapılmasına inandıklarını belirtti.
Helvacıoğlu, Türkiye’nin farklı bölgelerinden Keşan’a gelen 3 bin Üniversite öğrencisinin yollarının olmadığını bu çalışma ile yol ve sosyal donatıları yamak istediklerini söyledi.
Keşan Fen İşleri Müdürü Erdi Kılıç, Yusuf Çapraz caddesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.












