Edirne Belediyesi, 7 yaş ve üzeri vatandaşlara yönelik ücretsiz Müzik ve Tiyatro Yaz Okulu programı başlatıyor.
Edirne Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı’nda “Müzik ve Tiyatro Yaz Okulu” düzenleyecek.
Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen program, 7 yaş ve üzerindeki tüm vatandaşlara ücretsiz olacak. Eğitimlerde yetenek sınavı, seçme ya da kontenjan uygulaması yapılmayacak.
Dört hafta sürecek yaz okulunda katılımcılara koro, temel müzik eğitimi, müzik kültürü, drama, doğaçlama ve oyunculuk dersleri verilecek.
Başvurular 22-28 Haziran 2026 tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı’nda alınacak. Eğitimler ise 6-31 Temmuz 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.












