Ana SayfaEDİRNESPOREDİRNESPOR 1-2 ÇORLUSPOR 1947

Edirnespor 1-2 Çorluspor 1947

-

Bölgesel Amatör Lig’in ikinci yarısındaki ilk maçında deplasmanda Çorluspor 1947 ile karşı karşıya gelen Edirnespor 2-1 yenildi.
 

Edirnespor, Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) ikinci yarısındaki ilk maçında  deplasmanda Çorluspor 1947 ile karşı karşıya geldi.

General Basri Saran Stadı'ndaki karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Sercan Yıldız yönetirken, yardımcılıklarını aynı bölgeden Hüseyin Güneşli ve Yılmaz Kayhan yaptı. Kenan Barış Sosyal da dördüncü hakemlik görevini üstlendi.

İlk yarısı karşılıklı ataklarla geçen maçta 37. Dakikada Edirnespor’dan Samet Kalkan, takımını 1-0 öne geçiren golü attı ve Edirnespor soyunma odalarına galip gitti. İkinci yarıda da Edirnespor’un atakları devam etti ancak sonuca ulaşamadı. Toparlanan Çorluspor, 71. dakika’da Erkan Kavak’la beraberliği yakaladı. 90. dakikada da Serdal Öz’ün golüne engel olamayan Edirnespor sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

Öte yandan olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Edirnespor- Uzunköprüspor maçı, 25 Ocak 2017 Çarşamba günü oynanacak.

Edirne'nin BAL'daki değer temsilcisi Uzunköprüspor da ilk maçında kendi evinde Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor'u 5-1 yendi.  Uzunköprüspor’un gollerini  57. ve 61. Dakikada Uğurcan Köse, 79 ve 82. Dakikada Serhat Görmen,  85. Dakikada  Ayhan Gençtürk atarken konuk ekibin golü 90. dakikada Eren Demiray’dan geldi.

 

Bir Cevap Yazın

Gözden Kaçmasın

Son Günlerde Popüler

Edirne Ticaret Borsası Side