Edirnespor son iki haftada kaybettiği 5 puana bu gün Çayırovaspor beraberliği ile 2 puan daha ekleyince sezon başında dile getirdiği o sene bu sene hayalini bundan önceki beş yılda olduğu gibi gelecek yıllara bıraktı.
Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi döneminde üç yıl Recep Gürkan Döneminde de iki yıldır büyük paralar harcanarak gerçekleştirilmeye çalışılan profesyonel lige yükselme hayali bu yılda bu gün 25 Kasım Stadında Çayırovaspor ile 0-0 berabere kalınarak kaybedilen iki puan ile başka bahara kaldı. Ligin 2.yarısına yeni bir hoca ve beş futbolcu transfer ederek başlayan Edirnespor’un oynadığı üç maçta 7 puan kaybetmesi tüm sporseverleri şaşırtırken, yıllardır dile getirilen “O sene bu sene” sloganının gerçekleşememesi büyük üzüntüye neden oldu.
Veysel Karani Özkan- Ahmet Alemdar- Berkay Şenyel- Okan Kayataş hakem dörtlüsünün yönettiği karşılaşmada takımlar şu kadroları ile mücadele ettiler.
EDİRNE BEL.EDİRNESPOR; Nihat- Ömer- Sinan- Murad (yerine Semih)- Emirhan- Harun- Muhammed- Uğur (yerine İbrahim)- Birol- Samet (yerine Batuhan)- Metehan
ÇAYIROVA SPOR; Engin- Zeyyad (yerine Mustafa)- Oğuzan- Halim (yerine Cıhan)- Fatih- Serhad- Oğulcan- Erkan- Tayfun- Ender (yerine Cafer)- Ömer
Soğuk ama güneşli bir havada başlayan karşılaşma öncesinde görüştüğümüz Çayırovaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Eyüp Tutcuoğlu mütevazi bir takım ile lige başladıklarını ve bu yıl iskelet oluşturarak gelecek yıllar için hazırlık yaptıklarını söyleyerek hem Edirne 25 Kasım Stadı hem de Edirnespor’un yapılanması konusundaki eksiklik ve yanlışlıkları dile getirdi.
Son iki haftadan bu yana aldığı kötü sonuçlar nedeniyle rahat bir durumda olmayan Edirnespor kendisinden iki basamak üstte bulunan rakibini yenme parolası ile maça başlamasına rağmen ilk dakikalardan itibaren tek forvetle rakibin üzerine gidip gol arayınca etkili olamadı. Maç boyunca taktik hatalarının çok olduğu karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı ataklar izlendi. Topla fazla buluşmasına rağmen Kale önü pozisyonlarını sıklaştıramayan Edirnespor ilk yarıyı 0-0 beraberlikle kapadı.
İkinci yarıya yine hızlı başlayan Edirnespor sürekli olarak topla oynayan ve topla buluşan takım görüntüsü vermesine rağmen tehlike yaratacak pozisyonlar üretemedi. Konuk Çayırovaspor’un direkten dönen topu fileler ile buluşamayınca müsabaka başladığı gibi 0-0 sona erdi.
Bu sonuç ile Edirnespor üç maçta 7 puan kaybederek şampiyonluk ve profesyonel lige yükselme umutlarını da sonlandırmış oldu.














