Ana SayfaEDİRNETERMİNALDE KİRALAMA İHALESİ BAŞLADI

Terminalde Kiralama İhalesi Başladı

-

Edirne Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde 16 yazıhane, 3 büfe ve 1 lokantanın 10 yıllığına kiralanması için ihale süreci başladı. Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen ihalelerde, yazıhaneler için aylık kira bedelleri 170 bin TL ile 220 bin TL arasında değişirken, en yüksek bedel iki yazıhane için 220 bin TL olarak belirlendi.

Edirne Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde kiralama ihaleleri bugün başladı. Belediye Encümen Salonu’nda saat 10.00’dan itibaren yapılan ihalelerde, terminalde bulunan 16 yazıhanenin 10 yıl süreyle kiraya verilmesi için teklifler alınmaya başlandı.

İhale kapsamında yazıhaneler için aylık kiralama bedellerinin 170 bin TL ile 220 bin TL arasında değiştiği açıklandı. En yüksek muhammen bedelin ise Z03 10-11 numaralı peron ile Z08 21-21 numaralı yazıhaneler için 220 bin TL olarak belirlendiği bildirildi. Yazıhaneler için geçici teminat tutarlarının da 612 bin TL ile 792 bin TL arasında değiştiği ifade edildi.

Öte yandan terminalde bulunan 2, 3 ve 4 numaralı büfeler ile I Blok’ta yer alan lokanta da 10 yıl süreyle kiraya verilecek. Büfeler için aylık muhammen kira bedeli KDV hariç 30 bin TL olarak açıklanırken, lokanta için bu rakam 50 bin TL olarak duyuruldu.

Geçici teminat bedellerinin ise büfeler için 108 bin TL, lokanta için 180 bin TL olduğu belirtildi.

Bir Cevap Yazın

Gözden Kaçmasın

Son Günlerde Popüler

Edirne Ticaret Borsası Side