Ana SayfaEDİRNEYAŞAMDARBE GİRİŞİMİNE TEPKİLER SÜRÜYOR

Darbe Girişimine Tepkiler Sürüyor

-

Darbe girişimine tepkiler Edirne Tabip Odası Başkanı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, “her türden darbenin karşısındayız ve darbelere hayır diyoruz” dedi.
 

Darbe girişimine tepkiler Edirne Tabip Odası Başkanı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, “her türden darbenin karşısındayız ve darbelere hayır diyoruz” dedi.

Edirne’de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepkiler sürüyor. 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimine bir tepki de Edirne Tabip Odası’ndan geldi.

Tabipler lokalinde yapılan basın açıklamasına oda başkanı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, Genel Sekreter Dr. Alper Eker, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Zeynep Erişkin Kaya ile Dr. Özlem Önal da katıldı.

Edirne Tabip Odası Başkanı Tanrıkulu, oda olarak darbelere hayır dediklerini belirterek, “şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz” dedi. Darbe, çatışma, kaos ortamından çıkmanın yolunun daha fazla demokrasi olduğunu ifade eden Tanrıkulu, “kimseyi dışlamayan, herkesin hak ve özgürlüklerine güvence olacak bir demokrasidir. Hukukun üstünlüğüne dayalı demokratik bir rejimin derhal tesis edilmesidir” dedi.

Tanrıkulu, Edirne Tabip Odası olarak demokrasiye yönelen her türlü tehdidin karşısında olduklarını, barış ve güven içinde demokratik bir yaşam sürmek istediklerini söyledi.

 

Bir Cevap Yazın

Gözden Kaçmasın

Son Günlerde Popüler

Edirne Ticaret Borsası Side