23 Aralık 2025
7.9 C
Edirne
Ana SayfaEDİRNEYAŞAMİŞTE EN ÇOK ZARAR GÖREN 2 İLÇE

İŞTE EN ÇOK ZARAR GÖREN 2 İLÇE

-

Geçtiğimiz günlerdeki etkili olan dolu yağışının yaklaşık 20 bin dönüm buğday ve ayçiçeği ekili alanı etkilediği ortaya çıktı.
 

Edirne’de geçtiğimiz günlerde etkili olan dolu yağışının 20 bin dönüm akili alana zarar verdiği tespit edildi. Sivil Savunma ve Tabi Afetler Komisyonu Başkanı Mehmet Özkök, dolu yağışının en çok Lalapaşa ve Süloğlu ilçelerine zarar verdiğini söyledi.

İl Genel Meclisi’nde gündeme getirilen komisyon raporunda ayçiçeği ve buğday ekili 20 bin dönüm alanın zarar gördüğü ifade edildi. Komisyon Başkanı Özkök, dolu yağışından en büyük zararın Lalapaşa ve Süloğlu ilçesinin köylerinde yaşandığını belirterek, ayçiçeği ve buğdayların büyük zarar gördüğünü, zarar gören vatandaşlar için gerekli çalışmaların en kısa sürede yapılması gerektiğini söyledi.

Bir Cevap Yazın

Gözden Kaçmasın

Son Günlerde Popüler

Edirne Ticaret Borsası Side