Kredi Yurtlar Kurumu Edirne İl Müdürlüğü tarafından Otogar’da tanıtım günleri başladı. İl Müdürü Selim Ak, üniversiteyi yeni kazanan ve kayıt için Edirne’ye gelen öğrenci ve ailelerini bilgilendirdiklerini söyledi.
Kredi Yurtlar Kurumu tanıtım günleri başladı. Bu kapsamda üniversiteyi yeni kazanan öğrenciler ve ailelerine Edirne şehirlerarası otogarında bilgilendirme yapılıyor.
Ülke genelinde yapılan tanıtım günleri kapsamında otogara kurulan tanıtım standında yurt personeli tarafından öğrencilere ve ailelerine yurt başvurularının nasıl yapılacağı ve yurtlarda öğrencilere sunulan imkanlar konusunda bilgiler veriliyor.
Kredi Yurtlar Kurumu Edirne İl Müdürü Selim Ak, yüksek öğrenim öğrencilerinin barınma, burs ve kredi ihtiyaçlarını karşılayan Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun her ilde otogarlara kurduğu tanıtım stantlarıyla şehir dışından kayda gelen öğrenci ve ailelerini bilgilendirdiklerini söyledi. İl Müdürü Ak, tanıtım günlerinin akademik takvimin başlamasına kadar devam edeceğini kaydetti.















