Babademirtaş Mahallesi’nin bazı kesimlerinde yaklaşık 1 haftadır sular akmıyor. Vatandaşlar, mahallede çok su kesintisi yaşandığını, yüksek katlara su çıkmadığından yakındı.
Edirne’nin Babademirtaş mahallesinin bazı kesimlerinde yaklaşık bir haftadır sular akmıyor. Özellikle kesintilerin yaşandığı eski hat üzerinden evlerine su alan vatandaşlar, kesintileri sıkça yaşıyor. Sular aktığında bile üst katlara zaman zaman su çıkmadığı belirtiliyor.
Evinde bir haftadır sularının akmadığından yakınan vatandaşlardan biri Abbas Bey Sokak’ta oturan 87 yaşındaki Keriman Akçaalan. Yaşlı kadın, günlerdir suların akmaması nedeniyle evinde bulaşık ve çamaşırlarının biriktiğini, yetkililerden bu soruna bir çözüm bulmalarını istedi.
Babademirtaş Mahallesi Muhtarı Haluk İnağ, mahallelerinde su kesintilerinin sıkça yaşandığını belirterek, alt yapı çalışmalarının bir an önce yapılmasını beklediklerini söyledi.












