Trakya Üniversitesi Türk Kızılay’ı Topluluğu ile Beşiktaşlılar Topluluğu tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Trakya Üniversitesi Türk Kızılay’ı Topluluğu ile Beşiktaşlılar Topluluğu tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyası Saraçlar Caddesi’nde gerçekleştirildi. Burada kurulan çadırda, gönüllü bağışçılar tarafından kan bağışında bulunuldu.
Trakya Üniversitesi Beşiktaşlılar Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Canlı, kan bağışı kampanyasına Edirnelilerin ilgisinden memnun olduklarını söyledi.
Trakya Üniversitesi Kızılay Topluluğu Başkanı İrem Tunalı, daha önce üniversite kampüsünde gerçekleştirilen kampanyanın ardından bu kez Saraçlar Caddesi’nde gün boyu süren bir kan bağışı kampanyası düzenlediklerini, hedeflenen üniteye ulaştıklarını kaydetti.
Edirne Kızılay Kan Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Şennur Evci ise kampanyaya ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.














