Ana SayfaEDİRNE23 NİSAN’DA BAŞKANLIK KOLTUĞU ÇOCUKLARA EMANET EDİLDİ

23 Nisan’da Başkanlık Koltuğu Çocuklara Emanet Edildi

-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Lalapaşa Belediyesi’nde başkanlık koltuğu çocuklara devredildi. Temsili olarak başkanlık görevini üstlenen Ayaz Şerafettin Tunç ve Defne Biga’nın talepleri doğrultusunda belediye ekipleri harekete geçerken, gün sonunda çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Lalapaşa Belediyesi’nde renkli ve anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Belediye Başkanlığı koltuğu temsili olarak Ayaz Şerafettin Tunç ve Defne Biga’ya emanet edildi.

Temsili Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Ayaz Şerafettin Tunç, Edirne gezisi düzenlenmesi yönünde talepte bulundu. Bunun üzerine belediyeye ait otobüs görevlendirilerek talep kısa sürede yerine getirildi.

Günün bir diğer temsili başkanı Defne Biga ise ilçedeki yollarla ilgili taleplerini iletti. Bu doğrultuda Zabıta ekiplerine gerekli talimatlar verilerek çalışmaların başlatıldığı bildirildi.

Programın sonunda Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi, belediyeyi ziyaret eden çocuklara teşekkür etti. Geldi, günün anısına çeşitli hediyeler takdim ederken, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dilekleriyle kutladı.

Bir Cevap Yazın

Gözden Kaçmasın

Son Günlerde Popüler

Edirne Ticaret Borsası Side