Edirne’de vatandaşlar, Kurban Bayramı namazını kılmak için şehirdeki camilere akın etti. Bayram namazını Eski Cami’de kılan Edirne Valisi Yunus Sezer de, namazın ardından camideki vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.
Tüm yurtta Kurban Bayramı coşkusu yaşanırken, sabahın erken saatlerinden itibaren Edirne’de de bayram namazı hareketliliği başladı. Bayram namazını kılmak için yola çıkan vatandaşlar, başta Eski Cami olmak üzere şehirdeki camilerin yolunu tuttu. Camileri dolduran vatandaşlar; namazlarını kıldı, hutbeyi dinledi ve dualar etti.
Bayram namazını Eski Cami’de kılan Edirne Valisi Yunus Sezer de, namazın ardından camideki vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. Vali Sezer, çocuklara da harçlık vererek yüzlerini gülümsetti.