Ana SayfaEDİRNEYAŞAMBİNALAR İÇİN ENERJİ KİMLİK BELGESİ UYARISI!

Binalar İçin Enerji Kimlik Belgesi Uyarısı!

-

Binalarda Enerji Kimlik Belgesi için tanınan süre 2 Mayıs’ta sona erecek. Enerji kimlik belgesi olmayan binaların alım ve satımı yapılamayacak.
 

1 Ocak 2011 yılından önce inşaat ruhsatı alan binalarda Enerji Kimlik Belgesi (EKB) alması için tanınan süre 2 Mayıs 2017 tarihinde sona eriyor. Böylece Enerji Kimlik Belgesi olmayan binaların alım ve satımı yapılamayacak.

Edirne Ticaret Borsası’nda düzenlenen panele katılan Enerji Verimliliği Derneği Yöneticisi Melek Aydın, Enerji Kimlik Belgesi Mevzuatı” ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 2007 çıkarılan ve 2 Mayıs 2017 tarihinde sona erecek olan Enerji Kimlik Belgesi yönetmeliğinin DASK gibi zorunlu hale geleceğini, bu konuda tanınan sürenin 2 Mayıs tarihinde sona ereceğini söyleyerek, bina sahiplerini ve yöneticileri uyardı.

 

Bir Cevap Yazın

Gözden Kaçmasın

Son Günlerde Popüler

Edirne Ticaret Borsası Side