Ana SayfaEDİRNEYAŞAMKEŞAN’IN BÜYÜK RÜYASI GERÇEKLEŞTİ!

Keşan’ın Büyük Rüyası Gerçekleşti!

-

Keşan pazarı, yeni yerinde kurulmaya başlandı. Belediye Başkanı Mehmet Özcan, “yeni Pazar yerinden esnaf da memnun vatandaş da” dedi.
 

Keşan Belediyesi tarafından yaptırılan, Trakya’da belediye eli ile yapılan en büyük proje ve İller Bankası’ndan alınan 30 milyon TL’lik kredi ile en büyük kredi miktarına sahip Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’ndeki meydanda Pazar kurulmaya başlandı.

11 bin 250 m2’lik alanda rahat ve geniş bir mekanda alışveriş imkanı sunan pazaryeri ile Keşan’a alışveriş anlamında yeni bir soluk katılmış oldu.

Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, ilçe esnafının ve vatandaşların 1985 yılından beri rüyası olan yeni Pazar yerine kavuştuğunu söyledi. Yeni Pazar yeri projesinin belediye başkanlarının seçim vaadleri arasında yer aldığını, ancak bunu kendilerinin gerçekleştirmesinden mutlu olduklarını ifade eden Başkan Özcan, geçtiğimiz hafta Cumartesi günü kurulan ilk pazarda esnafın ve vatandaşın memnun kaldığını söyledi.

 

 

Bir Cevap Yazın

Gözden Kaçmasın

Son Günlerde Popüler

Edirne Ticaret Borsası Side