Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezinde gerçekleşen Gençlerin Gözü İle Yeni Anayasa Sempozyumuna katılmak üzere Edirne’ye gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonu Başkanı ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Prof Dr.Mustafa Şentop televizyonumuzu ziyaret ederek yerel gündem programına konuk oldu.
Trakya Üniversitesi Rektörlüğü ile Ak Parti İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu Gençlerin gözü ile Anayasa Değişikliği sempozyumunda sunum yapmak üzere Edirne’ye gelen ve çeşitli ziyaretlerde de bulunan Anayasa Komisyonu Başkanı Prof.Dr.Mustafa Şentop televizyonumuz ziyaret ederek Program Sorumlusu Melih Yurdusevenin hazırlayıp sunduğu Yerel Gündem programına konuk olup açıklamalarda bulundu.
Yeni yerine yeni taşınan Televizyonumuzun kapısında Yönetim Kurulu Başkanı Beytullah Günaydın ve çalışanlar tarafından karşılanan Şentop ve beraberindekiler televizyonumuzu gezdikten sonra programa iştirak ederek yerel televizyonlar ve ETV ile ilgili görüşlerini açıkladı.
Anayasa değişikliğini gerektiren olumsuzluklar hakkında açıklamalarda bulunan Mustafa Şentop,tek adamlık ve değişikliğin Recep Tayip Erdoğan için yapılıyor söylemlere cevap vererek bu görüşün Redoğanın ortaokul öğrencisi olduğu zamanlarda dillendirildiğini kaydetti
Program Sorumlusu Yurdusevenin Milliyetçi Hareket Partisi ve Avrupa ülkelerinin tavırları ilgili sorularını da yanıtlayan Şentop gösterilen yakınlığa teşekkür ederek tüm Edirnelilere selamlarını gönderdi.













