Bozulan yollar araç sahiplerini sıkıntıya sokarken, artan iş yoğunluğu oto tamircilerinin yüzünü güldürüyor.
Edirne’de bozulan yollar araç sahiplerini sıkıntıya sokuyor. Kentin bazı bölgelerinde ara sokaklarındaki yolların bozuk olması, yoldan geçen araçlara zarar veriyor. Bu da araç sahiplerinin soluğu tamircilerde almasına neden oluyor.
Edirne Sanayi Sitesi esnaflarından oto tamircisi Ercan Carus, araçların her çukura girdiğinde zarar gördüğünü, bunun da sahibine pahalıya mal olduğunu kaydetti.
Kentte onarılmayı bekleyen yollar nedeniyle son zamanlarda araç sahipleri tarafından özellikle çukurlardan dolayı şikayetlerin arttığını belirten Carus, “araçlarda her üretilen parça 40 bin kilometreye dayanır. Ama çukurlar olduğu zaman 10 bin kilometrede bozuluyor. Bu da araç sürücülerine ek masraf çıkarıyor” dedi.













