Ana SayfaEDİRNEYAŞAMTOKİ’NİN GÖLETİ KURUDU!

Toki’nin Göleti Kurudu!

-

Eski TOKİ konutlarının bulunduğu bölgedeki gölet park, bakımsızlık nedeniyle kaderine terk edilmiş durumda. Suyu olmayan göletin içi de çöplerle dolu. TOKİ sakinleri, göletin temizlenip tekrar açılmasını istiyor.
 

Edirne’nin Fırınlarsırtı mevkiindeki eski TOKİ konutlarının olduğu bölgeye yapılan gölet park bakımsız görüntüsüyle TOKİ sakinlerini üzüyor. Edirne Belediyesi tarafından 2013 yılında yaptırılan, ancak gerekli bakımın yapılmaması nedeniyle suyu çekilen ve şu an çalışmayan göletin içindeki tesisat da zarar görmüş durumda.

Gölet parka konulan oturma grupları da oldukça bakımsız. Yaklaşık 6 bin kişinin yaşadığı TOKİ’de bulunan gölet parkın bakıma ihtiyacı olduğunu belirten çevre sakinleri, havaların ısınmasıyla parklarda daha çok vakit geçirdiklerini, göletin tekrar temizlenip çalışmasını İstediklerini söylediler.

 

Bir Cevap Yazın

Gözden Kaçmasın

Son Günlerde Popüler

Edirne Ticaret Borsası Side