Günden güne artan tüketim çılgınlığına tepki olarak Edirne’de yaşayan bir İngilizce Öğretmeni, ikinci el eşyaların ücretsiz olarak alınıp değiştirilebildiği bir takas etkinliği düzenledi.
Kitaptan, müzik cd'sine, mutfak eşyasından giysiye kadar günlük kullanımda işe yarayan birçok eşyanın getirilip, gönüllüler arasında takas edildiği etkinliği düzenleyen Öğretmen Özge Kılıç Uysal, amaçlarının organizasyonu daha da büyütmek olduğuna dikkat çekerek; “Ne zaman dışarıya çıksam insanların ellerinde poşetler, alışveriş, indirimler. Bunları görmekten yorulduğum için bu etkinliği düzenledim” dedi.
Sosyal medyada etkinliği duyurmalarının ardından Mithatpaşa Mahallesi'nde bir kafede takas pazarı için tezgah açan gönüllüleri bir araya getiren Öğretmen Özge Kılıç Uysal, insanların ellerindeki eşyaların değerlenmesini istediğini, amaçlarının tüketim çılgınlığına karşı bir adım atmak olduğunu söyledi.













