Ana SayfaEDİRNEYEREL15 TEMMUZ GECESİ TÜM CAMİLERDE SELA OKUNACAK

15 Temmuz Gecesi Tüm Camilerde Sela Okunacak

-

15 Temmuz darbe girişiminin üçüncü yıldönümünde tüm camilerde sela okunacak. Edirne İl Müftüsü Emrullah Üzüm, “15 Temmuz ülkemize, devletimize ve milletimize yapılan bir darbe girişimidir ve terör örgütü tarafından din istismar edilerek planlandı” dedi.
 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Edirne’de bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek. Edirne İl Müftüsü Emrullah Üzüm, 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlan gecede saat 00.13’te tüm camilerde Sela okunacağını söyledi.

ETV Muhabirinin sorularını yanıtlayan Üzüm, 15 Temmuz’un ülkemize, devletimize ve milletimize yapılan bir darbe girişimi olduğunu ifade etti. Üzüm, “Allah devletimizi, milletimizi korusun. Bize tuzak kuranların tuzaklarını kendi aleyhlerine döndürsün. Birlik ve beraberliğe daima ihtiyacımız var” dedi.

 

Bir Cevap Yazın

Gözden Kaçmasın

Son Günlerde Popüler

Edirne Ticaret Borsası Side