Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yayın yapan Afrika isimli gazetedeki bir haberde Türkiye’nin adada işgalci gibi gösterilmesine tepki gösteren Edirneli Kıbrıs Gazileri, gazeteyi kınarken çağırılmaları halinde Afrin’de devam eden operasyona gidebileceklerini söylediler.
Kimisi bacağını, kimisi de ruhundan bir parçayı bıraktı… Kıbrıs Barış Harekatı’na katılan gaziler, Türk askerini işgalci gibi göstermeye çalışan gazeteye ateş püskürdü.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yayın yapan Afrika isimli gazetenin haberinde adadaki Türk askerini işgalci gibi gösteren haberi sonrasında gazilerden tepki geldi.
Kıbrıs’taki barış harekatında bir ayağını kaybeden Gazi Aladdin Ak adada aynı şeyler olsa bugünde seve seve gideceğini söyledi.
Suriye’de devam eden Afrin operasyonunu desteklediklerini ifade eden Kıbrıs Gazisi çağrılmaları halinde Afrin’deki operasyona tek ayakla olsa dahi gideceklerini ifade etti.
Kıbrıs’ta çıkan haber nedeniyle 2 gecedir uyuyamadıklarını ifade eden Mayın Temizleme Gazi Erbaşı Aladdin Ak, tekrardan görev almaya hazır olduğunu belirtti.














