Ana SayfaEDİRNEYERELAK PARTİLİ KADINLARDAN SOKAK HAYVANLARINA YARDIM ÇAĞRISI

Ak Partili Kadınlardan Sokak Hayvanlarına Yardım Çağrısı

-

AK Partili kadınlar, sokak hayvanları için yardım çağrısında bulundu. İl kadın Kolları Başkanı Nergis İnce, Edirnelilere seslenerek, “sokaktaki dostlarımız için kapının önüne bir kap su bir kap mama bırakın” dedi.
 

Ak Partili kadınlar, 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması yaparak sokak hayvanlarına yardım çağrısında bulundu. Edirne’de de Ak Partili kadınlar, Edirne Belediyesi hayvan barınağı önünde basın açıklaması yaptı. Merkez İlçe Başkanı Önder Özcan’ın da katıldığı basın açıklamasını okuyan Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nergis İnce, sokak hayvanlarına dikkat çekmek istediklerini belirtti.

Sokak hayvanları için belirli günlerde yapılan ‘bir kap su, bir kap mama’  kampanyasına destek olduklarını ifade eden İnce, Edirnelilere seslenerek, “haydi sen de sokaktaki dostlarımız için kapının önüne bir kap su, bir kap mama bırak” dedi.


Bir Cevap Yazın

Gözden Kaçmasın

Son Günlerde Popüler

Edirne Ticaret Borsası Side