Ana SayfaEDİRNEYERELKARAAĞAÇ BİBERİ TURİSTLERDEN İLGİ GÖRÜYOR

Karaağaç Biberi Turistlerden İlgi Görüyor

-

Edirne – Balıkpazarı’nda dükkanı bulunan Aktar Gökhan Baraz, yerli ve yabancı turistlerden Karaağaç biberine yoğun talep olduğunu söyledi. Mevsiminde, yeni kurutulan, bu sezonun ürünü Karaağaç biberi’nin kilosu 150 TL’den satılıyor.
 

Ciğerci biberi olarak da aranan Kararağaç biberine, yerli ve yabancı turistleriden yoğun ilgi var. Edirne Balıkpazarı'nda dükkanı olan Aktar Gökhan Baraz, mevsiminde, yeni kurutulan, bu sezonun ürünü Karaağaç biberinin kilosunun 150 TL'den satıldığını söyledi. Aktar Baraz, biberin fiyatının geçen seneyle aynı olduğunu fiyat değişikliği olmadığını belirtti.

Baraz; “Yerli ve yabancı turistlerin buraya gelmesiyle ciğercilerin mekanlarında yedikleri ciğerci biberini talep görmesi, acılığından faydalanarak hem  soğuk algınlığına da iyi geliyor. Kilosu 150 lira. Hem yerli turistlerin hem yabancı turistlerin uğrak mekanı olan ciğercilerde bunlar talep görüyor. Şu anda zaten kurutuldu mevsiminde, bu sezonu ürünün kilosu 150 lira. Geçen sene de 150 TL' den satmıştık bu sene de 150 TL'den pek bir değişiklik olmadı fiyatta.”

Bir Cevap Yazın

Gözden Kaçmasın

Son Günlerde Popüler

Edirne Ticaret Borsası Side