Keşan Belediyesi ve Türk Kızılay Edirne Şubesi işbirliğinde Saros Körfezi’nde moral turu düzenlendi. İlk turun şehit ailelerine düzenlendiğini belirten Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, gaziler ve ailelerini, engelli bireyleri, denizle hiç tanışmamış vatandaşları ‘Moral Turu’ ile denizle buluşturacaklarını söyledi.
Türk Kızılay Edirne Şubesi ve Keşan Belediyesi iş birliğinde şehit yakınlarına Saros Körfezi'nde moral turu düzenlendi. İbrice Limanı'na yanaşan Türk Kızılayı’nın iki teknesi, Erikli ve Mecidiye sahili, İtalyan Koyu ve Uzunkum bölgesi açıklarında tur attı.
Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, hava koşullarının el verdiği ölçüde düzenleyecekleri bu ‘Moral Turlarını’ Ağustos ayı sonuna kadar sürdüreceklerini söyledi.
Helvacıoğlu, “Kızılay ve belediyemiz işbirliği ile sosyal projemize başladık. İlk turumuzu şehit ailelerimizle gerçekleştiriyoruz. Tekne turlarımızda şehit ailelerimizi, gazilerimiz ve ailelerini, engellilerimiz, denizle hiç tanışmamış vatandaşlarımızı, büyüklerimizi, küçüklerimizi, tüm hemşehrilerimizi misafir edeceğiz. Hava koşullarının el verdiği ölçüde düzenleyeceğimiz tekne turları ile ağustos ayı sonuna kadar Saros Körfezi’nde turlarımız devam edecek” diye konuştu.














